Posted on

EKSKLUZIVNE FELGE IZ LUMME ZA BMW M8 COMPETITION

Tuning kuća Lumma ima novi set točkova u svojoj ponudi dodatne opreme za BMW M8 Competition. Felge su dostupne u četiri boje i dostupne su isključivo za M8 u njegovoj najboljoj inačici. Novom BMW-u serije 8 ne nedostaje prisutnosti na tuning sceni. Bavarski luksuzni coupé prava je atrakcija, pogotovo M8 Competition model sa 625 KS. Ako uz primamljivi izgled želite malo više individualnosti, Lumma vam može pomoći: njemački tuner u svojoj ponudi ima novi set točkova isključivo za coupé i kabriolet verzije BMW-a M8.

Ovaj model felgi se zove “CLR21 Sport” i koristi se u dimenzijami 10,5×21 inča. Kako bi se lakše uskladili s odgovarajućom bojom karoserije, dostupne su četiri različite nijanse avršne obrade: zlatna, srebrna, sjajno crna i sjajno crna s poliranom vanjskom stranom. Kako kaže Lumma, pojedinačna masa felge iznosi po 12,8 kilograma, što je manje od fabričkih. Smanjenje mase poboljšava odziv automobila i upravljivost. Osim toga, hlađenje kočnica je takođe optimizirano. Budući da su felge posebno razvijene za M8, za optimalnu montažu točkova nisu potrebna nikakva proširenja ili distanceri.

Točkove je moguće naručiti pojedinačno ili u kompletu. Lumma ih isporučuje sa Michelin Pilot Sport 4S gumama u dimenzijama 275/30 ZR21 sprijeda i 285/30 ZR21 straga. Cijene kompleta kreću od 9.849€ s PDV-om. Ako još uvijek niste došli u posjed vozila na koje biste montirali ove točkove, podsjetićemo vas: BMW M8 Competition u coupe varijanti kreće od 170.400€, dok je kabriolet dostupan od 178.400€.