Posted on

POSEBNA PROLJETNA PONUDA ZA VLASNIKE TOYOTE

Proljeće je idealno godišnje doba za čišćenje i pospremanje. Kako nama, tako je i našim limenim ljubimcima potrebno osvježenje. Toyota je zato za vlasnike Toyota vozila pripremila brojne pogodnosti za usluge, rezervne dijelove i dodatnu opremu koje traju do 30. juna.

Kako bi uživali u još više pređenih kilometara, bitno je da vlasnici redovno održavaju klima uređaje svojih vozila. Preporuka je da se jednom godišnje dezinfikuje klima uređaj kako bi se uklonili mikroorganizmi, bakterije i virusi čije nakupljanje može uzrokovati neugodne mirise ili negativno utjecati na zdravlje ljudi. Zbog toga ovog proljeća Toyota nudi „Paket osvježenje“ koji sadrži dezinfekciju klima uređaja i zamjenu filtera zraka već od 100 KM.

Dolaskom toplijih i dužih dana povećava se i broj aktivnosti na otvorenom, a kako bi bili spremni za sve izlete i avanture Toyota je ovog proljeća za vlasnike vozila pripremila i posebnu ponudu dodatne opreme. Aerodinamični, izrađeni od čvrstog i lakog aluminija, krovni nosači se lako postavljaju na vozilo, a ovog proljeća za vlasnike Toyota vozila dostupni su po cijeni već od 194 KM.

Kako bi Toyota vozilo dobilo na dodatnoj funkcionalnosti, krovni nosači idealni su u kombinaciji sa krovnim kutijama i nosačima za bicikle, a ovog proljeća te dodatke vlasnici mogu upariti po posebno povoljnim cijenama, od 345 KM za nosač bicikla ili 1033 KM za Thule krovnu kutiju.

(detalji o dodatnoj opremi za pojedine Toyota modele nalaze se na https://www.toyota.ba/owners/offers/spring-2022)

Svim vlasnicima Toyota vozila predlažemo da na vrijeme kontaktiraju svog servisera te ostvare posebne pogodnosti na usluge, rezervne dijelove i originalnu dodatnu opremu. Preporučujemo održavanje u ovlaštenim Toyota servisima da bi se očuvala vrijednost vozila, a redovnim servisiranjem vlasnici Toyote svaki put produžuju i garanciju na svoje vozilo za jedan servisni interval, pa i do preko 10 godina starosti automobila. Za brzu i laku narudžbu na servis upravo onda kada to vlasnicima odgovara u Toyoti preporučuju online naručivanje preko web stranice ili korištenje MyT aplikacije, kreirane da vlasnicima Toyota vozila život učini lakšim.