Posted on

STARTOVAO HPLUS RALLY

Jutros je zvanično startovao HPlus Rally. Prvo izdanje relija je izazvalo veliko interesovanje učesnika, ali i javnosti. Tek što su se slegli utisci s Onelife Rallyja, građani Sarajeva su bili ponovo u prilici da uživaju u prizoru na Hifa Petrol benzinskoj pumpi u Hotonju. 30 luksuznih superautomobila je u koloni pod policijskom pratnjom započelo svoj put ka Rijeci gdje će učesnici imati priliku da osjete puni potencijal svojih automobila u sigurnim uslovima.

Staza Grobnik će ugostiti 30 učesnika HPlus Rallyja na kojoj će moći da oslobode punu snagu svojih automobila, koristeći HPlus gorivo. Nakon „avanture“ na Grobniku, učesnici će nastaviti svoj put ka Zagrebu. U Zagrebu je planiran mini event u kojem će Zagrepčani moći da razgledaju automobile učesnika i zabilježe prelijepe uspomene s prvog izdanja HPlus Rallyja.

Poslije Zagreba, kolona kreće ka Beogradu koji je finalno odredište HPlus Rallyja. Kompletan reli je organizovan na izuzetno visokom nivou u saradnji sa lokalnim vlastima koje su pokazale razumijevanje i dale podršku jednoj ovakvoj manifestaciji.

Sve novosti sa HPlus Rallyja možete pratiti i na zvaničnom Instagram profilu @hplusrally.