Posted on

SUZUKI JIMNY JE NAJSLAĐI BRABUS NA SVIJETU

Je li normalni Mercedes-AMG G63 prevelik i preskup za vas? Srećom, ovaj maleni klon Mercedes-AMG G63 da vam spasi dan i novčanik. Dobrodošli u Suzuki Jimny Brabus G800, minijaturni klon Mercedes-AMG G63 koji može stati u najuže ulice, a da pritom izgleda nevjerovatno cool. Ova prerada je mnogo više od pukog bodykita, cijela unutrašnjost ovog Suzuki Jimnyja modifikovana s Brabus komponentama što ga čini jednako luksuznim kao i pravi G63.

Suzuki Jimny osvojio je srca entuzijasta širom svijeta koji se odmah zaljube u ovaj minijaturni, kockasti terenski automobil. Suzuki Jimny nudi jedinstven spoj off-road sposobnosti, pristupačnosti i učinkovitosti koji nedostaje sveprisutnim SUV vozilima koja su danas u prodaji.

Čak i mimo fabričkih izvedbi, Suzuki Jimny je popularan automobil i za tuning kuće i zauzeo je srca svih na poseban način. Većina tuning dijelova za Suzuki Jimny usredotočena je na prepravke karoserije i bodykitove koji ga pretvaraju u minijaturnu verziju puno većih terenskih vozila. Postoje kompleti za pretvaranje vašeg Jimnyja u ikone poput Land Rovera Defendera, Forda Bronca i neizostavnog Mercedesa G-Klase.

Ovaj Suzuki Jimny modifikovan je tako da ne izgleda samo kao Mercedes G-Klase, već i kao onaj koji je tunirao Brabus. Ovaj jedinstveni projekat automobilu donosi Brabus 800 body kit što mu daje agresivan široki izgled koji prati druge jedinstvene Brabusove dodatke. Konačni proizvod savršen je klon Brabusa 800 G-Klase minijuaturne veličine koji je na neki ludi način uzbudljiviji i od originalnog automobile.