Posted on

365 DANA RENAULT FAN CLUBA BIH: DOBITNICI NAGRADA

Dragi naši Renault fanovi, iza nas je 365 dana postojanja našeg udruženja koje za cilj ima da nas spaja u cijelom svijetu, ma gdje bili. Iza nas je 365 dana mukotrpnog rada, stvaranja i brojnih izazova, u godini koja je zaustavila planetu, ali ne i RFC BiH. Pokretala nas je ljubav prema Renaultu i jedinstvenom osjećaju za volanom u koji smo zaljubljeni godinama, decenijama…

Zahvaljujući podršci koju uistinu nismo očekivali u ovoj mjeri, RFC BiH je tu gdje jeste danas. U znak zahvalnosti, u subotu, 10.7.2021. smo slučajnim odabirom nagradili deset članova naše Facebook grupe RFC BiH. Ovaj rođendanski giveaway su podržali naši dragi sponzori: RestorFX Mostar, LCC Detailing i PDR studio iz Sarajeva, te Wieberr autokozmetika. U nastavku teksta, nalazi se spisak dobitnika nagrade:

  1. Nagrada: RestorFX tretman vozila (obnova laka), nakon koje ćete se pitati da li ste zaista došli po svoje vozilo. Vrijednost nagrade je 600 KM, a nagradu je osigurao RestorFX zastupnik za Bosnu i Hercegovinu.

Dobitnik: Almir Durgut

  1. Nagrada: LCC detailing enterijera vozila, koji će sasvim sigurno za vas značiti novo čisto iskustvo u svom ljubimcu. Obzirom da su studije pokazale kako u današnjem vremenu sve više vremena provodimo u svojim automobilima, čist, uredan i dezinfikovan automobil je onda sasvim sigurno prioritet koji ne smije biti zanemaren. Vrijednost nagrade je 150 KM, a nagradu je osigurao LCC detailing & PDR studio iz Sarajeva.

Dobitnik: Zulfo Kukuljac

  1. Nagrada: Wieberr poklon set sasvim sigurno će biti odličan poklon za sve one koji uživaju provoditi vrijeme održavajući čistoću i sjaj svog automobila svakodnevno. Upravo zbog toga u saradnji sa Wieberr zastupnikom za BiH dogovorili smo da ćemo pokloniti 3 poklon seta. Vrijednost jednog poklon seta iznosi 30 KM.

Dobitnici: Kerim Mašić, Srđan Krstić, Benjamin Delić

  1. RFC poklon set

Dobitnici: Arnela Gabela, Adis Zilić, Farbanje Felgi, Jasmin Laviç, Namir Odobašić

Hvala svima koji su se učlanili u grupu, pozivali svoje prijatelje i na taj način doprinijeli širenju naše priče. Pred nama je novih 365 dana i novih 365 prilika da ovo udruženje učinimo još boljim i dodatno proširimo krug ljudi i ojačamo naše članstvo. Još jednom, hvala velika našim sponzorima koji nas podržavaju od samoga početka: GRAWE osiguranje Sarajevo, Restorfx Mostar, LCCSarajevo, GUMA M, AUTO KUĆA Halilović, Star Autoškola, EdasAuto Servis, InterAuto Sarajevo, Auto servis Ferhatović, Carbox.ba, SONAX Bosna i Hercegovina, pitstop_sarajevo, Drivvo, Auto Body Repair Sarajevo. Ne smijemo zaboraviti ni predstavnike sedme sile koji su tu uvijek da obavijeste javnost o svim našim aktivnostima: hvala redakcijama portala ProAuto.ba, Hayat.ba i AutoBuzz.ba koji su uz nas od samog početka bez presedana. Idemo dalje!

Izvor: RFC BiH