Posted on

RENAULT FAN CLUB BIH SLAVI PRVI ROĐENDAN

U Bosni i Hercegovini postoje brojni „interni“ klubovi, udruženja, ekipe istomišljenika, zaljubljenika u određenu marku. Međutim, malo je onih koji maksimalno ozbiljno pristupe tome. Prije godinu dana, osnovan je Renault Fan Club BiH, klub ljubitelja Renaultovih vozila. Udruženje je počelo sa radom 10.7.2020. godine, u jednoj od najizazovnijih godina za početak poslovanja i egzistenciju.

U posljednjih 365 dana, Renault Fan Club je organizovao nekoliko skupova, učestvovao u brojnim manifestacijama, svojim članovima omogućio brojne pogodnosti, zbližio ih kroz jedinstveno putovanje u Mostar gdje su se članovi po prvi put okupili u većem broju nakon pandemije, razmjenjivali iskustva, uživali u postavci Renault muzeja i saznali brojne novosti od prodajnih savjetnika Gume M, Renaultovog ovlaštenog zastupnika za BiH. Uz sve to, Renault Fan Club je pred kraj godine pokazao i svoju humanu stranu kroz akciju „Movember na RFC način“.

Ponosni smo što smo vaši prijatelji. Dragi Renault Fan Club BiH, želimo vam sretan prvi rođendan. Uvjereni smo da je pred vama još puno lijepih momenata, godišnjica i još puno pređenih kilometara sa vašim „baklavicama“. Idemo skupa pisati nove, lijepe priče u BiH!