Posted on

BMW M3 TOURING (KONAČNO) STIŽE U 2022.

2022. će biti godina za pamćenje za ljubitelje karavana zahvaljujući potpuno novom BMW-u M3 Touring. Po prvi put ikad, BMW će ponuditi karavansku verziju svog voljenog sportaša, M3. Ovaj uzbudljivi karavan prenijet će sve performanse BMW-a M3 u praktičniju karoserijsku izvedbu dajući kupcima savršeno rješenje za univerzalni automobil. Kako bi sve razveselio onim što dolazi 2022., BMW je objavio teaser video novog BMW-a M3 Touring.

Najnoviji G80 BMW M3 uzdrmao je svijet M3 kao nikada prije. BMW je predstavio novi kontroverzni model koji je žestoko odstupio od svog uobičajenog stila, dodao opciju pogona na sve točkove i izbacio automatske mjenjače s dvostrukim kvačilom. Ove promjene, BMW je pažljivo osmislio kako bi poboljšao svoju ponudu modela M3, ali je pritom razbijesnio mnoge ljude na internetu.

Srećom, BMW ima nešto što će se svidjeti svima – karavansku M3-ojke. Sada možete imati praktičnost SUV-a s istim vozačkim iskustvom kao i u limuzinskoj varijanti BMW-a M3. BMW-ov xDrive pogon na sve točkove znači da čak i u najtežim vremenskim uslovima možete lako stići do svog omiljenog odredišta. Kako bi pokazali koliko je M3 Touring zapravo zabavan i sposoban, BMW-ov je u teaser videu prikao kamuflirani M3 karavan koji „ždere“ snježni put. Uz odgovarajuće gume i malo vozačke vještine, jasno je da je BMW M3 Touring praktičan karavan o kojem mnogi autoentuzijasti sanjaju desetljećima.