Posted on

DANI OTVORENIH VRATA U BUNJO GRUPACIJI

Bunjo Grupacija je jedna od najjačih domaćih automobilskih grupacija. Koncern koji kontinuirano raste, u svojoj ponudi ima brendove Toyota, Škoda, Fiat i Honda, a za sve te brendove imaju i ovlaštene servise, te svojim klijentima pružaju izuzetno kvalitetnu i profesionalnu uslugu. Od 2018. godine, pokrenut je projekat YES Car koji obuhvata prodaju rabljenih vozila provjerenog kvaliteta i porijekla.

Kao grupacija koja pokriva nekoliko različitih automobilskih koncerna, sa dugogodišnjim iskustvom u autoindustriji, Bunjo Grupacija i YES Car su siguran izbor prilikom kupovine rabljenih vozila. Pored prodaje, YES Car posjeduje i YES Servis koji obuhvata usluge održavanja rabljenih vozila kupljenih u YES Caru.

Ove godine, spriječeni da organizuju Dane otvorenih vrata u proljeće, Bunjo Grupacija je spremila jesenje izdanje ove posebne akcije koja će trajati od 8.10. do 10.10., a u sklopu akcijske ponude, YES Car i Bunjo Grupacija nude popuste i do 5.000 KM, kao i poklon pakete u suradnji sa partnerima iz kompanije Hifa Petrol.

Kompletnu ponudu YES Car rabljenih vozila možete pogledati ovdje. YES Car plac rabljenih vozila se nalazi u ulici Igmanska 6, preko puta AME benzinske pumpe u Hotonju.