Posted on

H&R SPREMIO SPORTSKE OPRUGE ZA AUDI A3 40/45 TFSI e

Ako vas privlači ideja električnog pogona, ali živite u sredini koja pati od loše infrastrukture punionica, sasvim je izvjesno da ćete se opredijeliti za neki hidbrid. Opcija plug-in hibrida je dostupna i u novoj generaciji Audija A3. Snaga ide do 245 KS (kod varijante 45 TFSI e) uz koju idu veoma pristojne performanse, uz „smiješnu“ potrošnju goriva.

Od sada su dostupne H&R sportske opruge koje savršeno nadopunjuju voznu dinamiku ovog snažnog hibrida. Precizna koordinacija opružnih elemenata sa standardnim amortizerima garantuje bolju udobnost vožnje, spušteno težište (prednje i stražnje po 50 mm, za vozila sa sportskim ovjesom spušteno za 35 mm) osigurava dinamičnije upravljanje i smanjeno naginjanje u krivinama. Smanjeni klirens ima pozitivan uticaj i na izgled A3.

Opcionalno, “Trak +” distanceri koje takođe potpisuje H&R-a su izrađeni od aluminija visoke čvrstoće i garantuju savršeno držanje točkova. Dostupni u srebrnoj ili crnoj boji, omogućuju da standardni točkovi, ali i neki drugi modeli točkova stanu savršeno pod rubove blatobrana uz milimetarsku preciznost.