Posted on

RENAULT FOTOGRAFIJAMA ENTERIJERA NASTAVLJA NAJAVLJIVATI AUSTRAL

Renault počinje „kopirati“ Alfu kada je u pitanju količina objavljenih teasera. U francuskom proizvođaču su očigledno jako uzbuđeni zbog novog modela u ponudi koji će naslijediti Kadjara. Naravno, Austral nećemo čekati skoro tri godine kao što smo čekali Tonale, ali da smo sve manje strpljivi kada je u pitanju ovaj model – svakako jesmo. Do sada smo ispratili svaki teaser i svaku skicu pa ste svi manje više upoznati s formom ovog automobila.

Po prvi put, Renault nam je prikazao izgled elemenata kabine. Sve ukazuje na to da će Austral nuditi jedno prefinjeno iskustvo u vožnji koje je karakteristično za Renault. Sve djeluje veoma „mekano“ i ugodno, od komandne table pa do naslona za ruke u vratima. Tabla je osvijetljena ugodnim LED ambijentalnim osvjetljenjem, a u višim paketima opreme, Austral će imati i detalje od pravog drveta.

Renault Austral (teaseri)

Renault je mnogo pažnje posvetio Australu. Količina detalja jasno oslikava uloženi trud. Komandna tabla je izrađena u dva nivoa: gornji koji je izrađen od kvalitetne gumirane plastike i donji koji je presvučen tekstilom u kombinaciji sa sintetičkom kožom. Centralna konzola je ukrašena krom detaljima. Jasno je da teaseri prikazuju najviši paket opreme koji će nositi naziv Iconic i samo u njemu će biti dostupni pomenuti drveni detalji.

Premijerno predstavljanje Renaulta Austral će biti održano 8. marta u 8:30 po našem vremenu, a svi zainteresovani će moći pratiti predstavljanje putem interneta.