Posted on

STARLINE SARAJEVO PREMIJERNO PREDSTAVIO NAJLUKSUZNIJE I NAJPRESTIŽNIJE MERCEDES-BENZ MODELE

U prisustvu brojnih zvanica, partnera, kompanija STARline, ovlašteni partner Mercedes-Benza za Bosnu i Hercegovinu premijerno je predstavila devet novih Mercedes-Benz modela: AMG GLE 53 4MATIC+ Coupé, AMG GLE 63 S 4MATIC+, GLE 350 e 4 Matic, AMG G63, G 500, Maybach S 580 4MATIC, Maybach GLS 600 4MATIC, S 500 4Matic Sedan long i EQS 350.

U pitanju su modeli koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim bilo da je riječ o ljubiteljima sportske elegancije, luksuza, snage ili električne mobilnosti, u svakom slučaju posljednji krik mode i primjene novih tehnologija u autoindustriji.

„Svakodnevno svjedočimo različitim inovacijama i napredovanju tehnologije u različitim oblastima, a večeras svjedočimo posljednjim inovacijama automobilske industrije. Tu su novi, napredni i moderni velikani, novi Mercedes-Benz automobili koji se po prvi put nalaze na našem tržištu. Za sve one koji vole udobnost, kvalitet, uspjeh, luksuz, eleganciju, najbolje ili ništa. Siguran sam da će svako od vas pronaći automobil koji dogovara vašim potrebama“, rekao je tokom obraćanja gostima direktor kompanije STARline Adis Kepeš.

Tokom večeri, predstavljena su vozila koja su sinonim udobnosti, luksuza, elegancije, sportskog duha i snage. A na kraju je prezentovana potpuno nova električna limuzina EQS 350, vozilo budućnosti, koje zahvaljujući svom dizajnu, funkiconalnosti i povezanosti oduševljava i vozače i putnike. Dizajneri Mercedes-Benza pomirili su tradiciju i savremenost u dizajniranju vozila budućnosti.

Također, posebno mjesto tokom prezentacije zauzelo je i vozilo Maybach GLS 600 koji predstavlja novu formu luksuza u SUV segmentu.  Ovaj model proširuje ponudu brenda Mercedes-Maybach kombinirajući dizajn karoserije i tehničku osnovu GLS-a sa luksuzom vrhunske limuzine.

„Želim se zahvaliti našim klijentima što kontinuirano prepoznaju kvalitet i sve ono što nudi  Mercedes-Benz brend i mi kao kompanija STARline. Naš cilj je zadovoljstvo klijenata i stoga težimo da konstantno radimo na unapređenju naših usluga  u želji da odgovorimo na sve kompleksnije potrebe naših klijenata. Mislim da smo u tome uspješni i da održavamo lidersku poziciju premium segmenta u autoindustriji što dokazuju i novi modeli koji su večeras razlog našeg okupljanja, istakao je Adis Kepeš.

Za ugodnu atmosferu tokom večeri, pobrinula se Aida Mušanović Arsić u pratnji Trio benda u čijim izvedbama su uživali svi prisutni. Promocija, kako i priliči Mercedes -Benzu je upotpunjena plesnim performansom, kulinarskim specijalitetima i selekcijom vrhunskih vina.

Svi zaintersirani imali su priliku se uvjeriti u svu snagu i mogućnosti koju nude Mercedes-Benz automobili, a najsretniji odnijeli su sa sobom poklone iz Mercedes-Benz premium kolekcije.

Zbog velikog interesa zaljubljenika Mercedes-Benz brenda, promocija novih modela će se nastavit do 28. maja 2022. godine u prodajnom salonu STARline Sarajevo.  

Svi zainteresirani i potencijalni klijenti su pozvani da posjete STARline Sarajevo, kako bi se više upoznali sa veličanstvenim Mercedes-Benz zvijezdama.