Posted on

BRUTALNI AUDI RS7 SA 1.050 KS (VIDEO)

Audi RS7 je impresivna i luksuzna limuzina s nevjerojatnim sposobnostima na cesti, no nekim ljudima standardnih 600 KS nisu dosta. Što se događa kad RS7 podesite na više od 1000 KS? Vrlo impresivne stvari. U videozapisu možete čuti zvuk svih tih konja lansiranih kroz slobodni izduvni sistem MG Motorsporta uparenog s dovodnom cijevi PowerDivisiona, a upravo je to najvjerovatnije zvuk najbržeg Audija RS7 na svijetu.

Standardni RS7 postiže savršenu ravnotežu između komfora i performansi, no ovdje je odabrana samo jedna strana tog spektra kako bi se postiglo maksimalno ubrzanje. 4.0 litarski biturbo V8 dobio je mnoštvo modifikacija i promjena. Standardni turbopunjači zamijenjeni su većim, a ugrađen je i hladnjak PowerDivisiona. Ovaj cjelovit paket modifikacija osigurava da su performanse predvidljive i pouzdane.

U konačnici, ovaj RS7 jednostavno oduzima dah. U videozapisu je prikazan sprint od 0 do 100 km/h, za kojega je potrebno 2,48 sekundi, dok je od 100 do 200 km/h potrebno samo 4,63 sekunde. Kako bismo stavili stvari u širu perspektivu, vlasnik bi mogao izazvati Bugatti Chirona na ravnoj liniji, u kojemu slične brojke koštaju mnogo više.

Izvor: Jutarnji.hr