Posted on

HONDA CR-V: KAKO ĆE IZGLEDATI PETA GENERACIJA?

Honda je odlična, pouzdana marka koja vam nudi izuzetan kvalitet, vrhunske performanse i pouzdanost. Japanski proizvođač automobila nikada se nije mogao pohvaliti nekim impresivnim prodajnim ciframa od kojih zastaje dah, ali njihova klijentela je izuzetno lojalna i kažu, ko jednom uzme Hondu, više ništa drugo neće poželjeti da vozi. Honda je specifičan auto i nudi vam jedinstven osjećaj u vožnji.

U Bosni i Hercegovini, jedina mogućnost kupovine novih Hondinih automobila se nudi kod Bunjo Grupacije. Priznajemo, cijenimo njihov entuzijazam i ljubav prema ovom japanskom brendu i želimo im da uspiju ovaj brend učiniti značajno popularnijim nego što je sada. Imali smo priliku testirati CR-V aktuelne generacije i zaista nas je ugodno iznenadio svojim voznim karakteristikama. Aktuelna, četvrta generacija ovog terenca lagano privodi svoj životni vijek kraju, a već naredne godine bismo trebali dobiti novi CR-V.

Već izvjesni vremenski period, Honda testira „nepoznati“ terenac pod kamuflažnom folijom. Većina je već sumnjala da se radi o novom CR-Vu, a sada je to i zvanično potvrđeno prikazom 3D moela. Novi CR-V će biti značajno veći i viši u odnosu na odlazeću generaciju. Honda se ne odriče svog „solid wing“ izgleda prednjeg kraja. Možemo reći da se nastavlja evolucija dizajna modela CR-V jer nova generacija ne donosi masivne promjene eksterijera, ali će one svakako biti naglašenije u samoj kabini gdje očekujemo potpunu modernizaciju po uzoru na HR-V.