Posted on

HPLUS RALLY DOVODI NAJATRAKTIVNIJE SUPERAUTOMOBILE U SARAJEVO, BEOGRAD I ZAGREB

Tek što su se slegli utisci nakon atraktivnog Onelife relija luksuznih superautomobila koji su svoje putovanje započeli u Istanbulu, te nakon turske metropole posjetili i susjedni Beograd, ali i glavni grad Bosne i Hercegovine, da bi svoje putovanje završili u Pragu, ljubitelji egzotičnih automobila u BiH ponovo imaju razlog za radost. Po prvi put na ovim prostorima biće organizovan „lokalni“ reli superautomobila.

Ruta relija se sastoji od tri glavna grada: Sarajevo, Zagreb i Beograd. Ovom prilikom, 30 superautomobila će voziti ulicama glavnih gradova regiona, stvarajući fantastične konekcije i nezaboravne uspomene, kako za učesnike relija, tako i za sve posjetioce koji će moći uživati u jedinstvenoj prilici da na jednom mjestu vide veliki broj takvih automobila.

Svi učesnici relija će imati priliku da isprobaju svoje vozačke vještine na stazi Navak u blizini Beograda, te da na bezbijedan način u potpunosti oslobode potencijal svojih snažnih četverotočkaša i uživaju u performansama sa HPLUS gorivom.