Posted on

MERCEDES-BENZ DANI U STARLINE CENTRU 24. i 25. MAJA

Sinonim za prestiž među automobilskim markama? Pojavit će vam se nekoliko brendova u mislima, ali svakako najviše se ističe jedan. Naravno, mislimo na Mercedes-Benz. Njemačka trokraka zvijezda je oduvijek bila vodeća marka u proizvodnji luksuznih automobila. Već godinama, kompanija iz Stuttgarta postavlja nove standarde i diktira trendove u premium segmentu. Bosna i Hercegovina je prilično malo tržište pa nismo često u prilici vidjeti najluksuznije Mercedesove automobile. Sve do sada.

STARline, ovlašteni Mercedes-Benz distributer u Sarajevu, biće domaćin „Mercedes-Benz dana“ 24. i 25. maja u svom salonu na adresi Osik 4. Ljubitelji Mercedesa, ali i svi ostali ljubitelji luksuznih i ekskluzivnih automobila imat će priliku da se upoznaju s ekskluzivnim vozilima koja će biti po prvi put predstavljena i viđena u BiH.

Spisak vozila je i više nego impresivan. U STARline salon stižu G500, AMG G63, AMG GLE 53 4Matic+ Coupe, S500 4Matic Long, GLE 350e 4Matic, Maybach GLS 600 4Matic, AMG GLE 63 S 4Matic+, Maybach S580 4Matic, a pored ovih visokoperformantnih benzinskih i hibridnih modela, u salonu će biti izložen i potpuno električni EQS 350. Svi posjetitelji će imati priliku da pogledaju vozila od 08:00 do 17:00 tokom dva dana trajanja ovog događaja.