Posted on

RENAULT POKREĆE KAMPANJU ZA MEGANE E-TECH ELECTRIC

Renault Megane E-Tech Electric označava početak nove ere za marku. U čast lansiranja automobila, snimljen je simboličan film koji pokazuje kako se mobilnost razvijala od motora s unutrašnjim sagorijevanjem do elektromotora. Na ovaj način Renault pokreće svoju „Renoluciju“ (Renaulution) i nagovještava novu eru s električnom energijom.

Prema Arnaudu Belloniju, Renaultovom globalnom direktoru marketinga, “Renault Megane E-Tech electric je prvi model renesanse. Kampanja oslikava poetsku fresku koja prikazuje novi automobil na izniman način, naglašavajući puni opseg kreativnih i tehnoloških ambicija brenda.”

U ovom najnovijem filmu, Megane E-Tech electric se može vidjeti kako vozi kroz imaginarni, poetičan i stiliziran gradski pejzaž lišen semafora i znakova, bez pješaka i automobila, zgrade su posvuda u kontrastnim nijansama svjetla i tame. Muškarci i žene na konjima susreću se s električnim Meganeom E-Tech dok se kreću gradskim ulicama. Njihovi su pogledi prikovani za auto kao da su zapanjeni ili čak zarobljeni onim što budućnost nosi.

Imaginarni svijet prepun je referenci na svijet konja. Mehaničar se nalazi u ulozi kovača, lutke u izlozima su prikazane kao konji, a čak i grafiti na zidu uz betonsko košarkaško igralište prikazuju konje u galopu. Drugi kadrovi prikazuju spektakularnije prizore: trkanje konja dok automobil prolazi pokraj njih u gradskoj financijskoj četvrti; mlada žena u vjenčanici odlazi na bijelom konju u galopu i preskače haubu električnog Meganea E-Tech dok krdo konja graciozno trči ulicama grada.

Posljednji kadar prikazuje električni Megane E-Tech u vožnji od imaginarnog grada planinskom cestom, a njegov motor od 160 kW otvara novo poglavlje električne mobilnosti.I Renault i Publicis Conseil su radili ruku pod ruku s profesionalnim jahačima i drugim konjičkim stručnjacima na snimanju filma.

Svjetska kampanja za potpuno novi električni Megane E-Tech počinje već danas, 2. marta u 23 europske zemlje, prilagođena na nekoliko jezika, a film će se emitirati putem Renaultovih društvenih mreža i web stranice. Prvi primjerci Meganea E-Tech Electric trebaju biti isporučeni u proljeće 2022.