Posted on

ŠKODA SPREMA VIRTUELNU PREMIJERU ENYAQA

Škoda će 1. septembra predstaviti svoj prvi električni SUV koji nosi naziv Enyaq iV. Ovaj događaj izaziva veliko interesovanje javnosti, a uzimajući u obzir da se radi o početku nove ere za brend Škoda, platforma na kojoj će biti predstavljen je unikatna i imat će svjetsku premijeru zajedno sa Enyaqom. Kompletan događaj se seli u 3D okruženje u kojem ćete se moći kretati zahvaljujući kamerama koje pokrivaju 360 stepni, te ćete imati ugođaj kao da ste na licu mjesta.

Prije početka prenosa uživo, posjetioci virtuelnog muzeja će moći da se kreću kroz Škodin paviljon i upoznaju bogatu historiju brenda, te da se zaustave i u Škodino kino koje će konstantno prikazivati video snimke u kojima su prikazani svi aspekti kompanije, te bogata historija duga 125 godina. Online prezentacije modela nisu novost, ali ovakav format je do sada neviđen u svijetu te pokazuje Škodinu posvećenost kupcima i ljubiteljima brenda širom svijeta.

Virtuelni paviljon će prikazivati Škodine mnogo brojne modele iz različitih historijskih razdoblja. U galeriji su izloženi 1000 MB, 640 Superb, 1101 „Tudor“, L&K S, Rapid Six i Popular Monte Carlo. Kompletan program je zasnovan isključivo na vašem interesovanju te ćete sve sadržaje moći da razgledate bez ikakvih ograničenja, a jedino što će svi „posjetioci“ paviljona imati zajedničko jeste gledanje predstavljanja automobila Enyaq iV koje počinje u 19:00. Paviljon se otvara dvadeset minuta prije prezentacije, a ostat će otvoren dva sata nakon kraja predstavljanja. Svi zainteresovani će moći pristupiti svim sadržajima potpuno besplatno na ovom LINKU.