Posted on

TOYOTA PREDSTAVILA C-HR GR SPORT

Slijedeći Corollu, porodici Toyotinih GR SPORT vozila se pridružio i C-HR koji je dobio dinamičniji izgled i ekskluzivnost sa novim felgama, detaljima od klavirske plastike i dvobojnom šemom. Uvođenjem GR SPORT modela i različitih paketa dodataka u C-HIC nivou opreme, C-HR je dobio višu razinu prefinjenosti, ekskluzivnosti i prestiža uz upečatljiv dizajnerski jezik i izvanredne performanse koje su modelu C-HR donijele status ikone u Toyotinoj ponudi.

Po uzoru na već postojeće GR SPORT modele u ponudi, C-HR je dobio oznake koje nas podsjećaju da se radi o posebnoj verziji C-HR-a sa sportskim karakterom, inspirisanim Toyotinim trkačkim automobilima iz Gazoo Racing programa. Glavno obilježje je GR SPORT automobila su detalji eksterijera od klavirske plastike. Od tog materijala su izrađeni dijelovi prednjeg branika i okvirovi svjetala za maglu, a crni kromirani gril i agresivniji prednji spojler daju automobilu pravi sportski stav. C-HR GR SPORT je dobio i nove 19-inčne aluminijske felge, a neizostavna je dvobojna šema sa devet ekskluzivnih kolor šema, uključujući i najnoviju nijansu sive Dynamic Grey sa crnim krovom.

Iznutra, GR SPORT je dobio novu boju završne obrade koja nosi naziv Cool Silver, a kupcima se nudi izbor između alkantare ili tekstilnih presvlaka. U oba slučaja, sjedišta su ukrašena GR oznakama i crvenim i sivim šavovima. Volan je presvučen perforiranom kožom sa crvenim šavovima na kolu upravljača i ručici automatskog mjenjača.